Huis te koop € 432.000

Witloofstraat 3 3070 Kortenberg 5 2 228 m² 626 m² 24 m² 1

Beschrijving

Bent u op zoek naar een instapklare, ruime woning in een rustige buurt, maar toch met een vlotte verbinding met Leuven en Brussel? Dan is deze prachtige driegevelwoning met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 228m² misschien wel uw nieuwe thuis!
 Deze woning is ideaal gelegen aan de grens met Nossegem, in een verkeersluwe doodlopende straat. Hier geniet u van de rust en het groen, terwijl u toch op slechts enkele minuten van belangrijke uitvalswegen, winkels en scholen bent.
Gelijkvloers: U komt binnen via een ruime inkomhal die direct een gevoel van ruimte en licht geeft. De ruime living van 45m² met gezellige open haard is dé plek om te ontspannen met zicht op de tuin. Aansluitend vindt u de eetkamer met een volledig ingerichte open keuken, ideaal voor gezellige familiemaaltijden. Verder is er een aparte wc en een praktische wasplaats.
Eerste verdieping: Hier zijn drie royale slaapkamers voorzien, elk met veel lichtinval. Daarnaast is er zowel een badkamer met ligbad als een aparte douchekamer, wat zorgt voor extra comfort.
Tweede verdieping: Deze biedt nog eens twee extra slaapkamers, perfect voor een groot gezin, een hobbyruimte of thuiskantoor.
De woning beschikt over een mooie, zuidwestelijk georiënteerde tuin en terras en biedt dankzij de garage en de lange inrit, plaats voor verschillende wagens.
Deze woning biedt alles wat u zoekt: ruimte, comfort en een uitstekende ligging. Neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging en laat u verrassen door de vele mogelijkheden!

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Desmet Ellen E: ellen@newimmoservice.be T: 0476065276