Huis te koop € 498.000

Dalemstraat 3A 3078 Everberg 3 2 218 m² 276 m² 16 m²

Beschrijving

EPC-score A!
Deze uitnodigende woning, verscholen achterin voor maximale privacy, maakt deel uit van een prachtig gerestaureerde hoeve. Bij binnenkomst op de begane grond word je verwelkomd door een ruime inkomhal met een speelhoek of bureau die omgevormd kan worden tot 4de slaapkamer. Hiernaast vind je ook een slaapkamer met eigen douchekamer en toilet.

Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime living en eetkamer met een open, volledig ingerichte keuken en een gezellige gashaard. De tweede verdieping herbergt twee slaapkamers, waarvan één met een aansluitende kinderkamer of dressing, en een moderne badkamer. De overloop biedt extra ruimte, ideaal als bureauhoek.

De woning beschikt over een mooie, omheinde tuin met terras en tuinberging, en is recentelijk uitgerust met zonnepanelen en een nieuwe condensatieketel. Voor de deur zijn twee autostaanplaatsen beschikbaar.

Deze woning combineert de charme van een historische hoeve met moderne gemakken. Het is centraal gelegen, dichtbij winkels en openbaar vervoer.

Een echte aanrader!

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Van Eijcken Stefaan E: info@newimmoservice.be T: 0496/52.93.51